Ana Sayfa Genel 8 Kasım 2022 161 Görüntüleme

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesinde Hayırseverler Desteğiyle Yaptırılan Yunus Ayşe Ceren Bayan Kur’an Kursu Törenle Açıldı.

Kaymakam Burak Keser, törende, devlet ve milletin bir arada yaptığı bu tür faaliyetlerin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Kursun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Keser, “Bu birlikteliğin yaşanması noktasında bizler için çok değerli. Yeşilyöre halkımızın ciddi destekleri var. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İnşallah burada çok güzel hizmetler yapılacak, kurumlarımız çok güzel bir şekilde ilçe müftülüğümüz bünyesinde işleyecek. Burada emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyor, Allah hayırlı, uğurlu eylesin diyorum.” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Osman Okumuş da vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek adına gayret gösterdiklerini ifade etti.Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “2014’den beri de yolları ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şuan da Yeşilyöre Mahallemizde eksik kalan mahallelerimizdeki yollarla ilgili de parke çalışmaları devam ediyor. Taziye evimiz var. Daha önce bir halı saha vardı ama küçüktü şu an da Yeşilyöremiz’e yaklaşık 50 dönüm alan içerisinde baharda bitireceğimiz. Spor kompleksi ve piknik mesire alanında açılışını hep birlikte yapacağız.” dedi.

İl Müftüsü Mustafa Tekin; “Sayın Kaymakamımızla, Belediye Başkanımızla, Komutanımızla ve vatandaşlarımızla bizleri bir araya getiren Cenab-ı Hakka sonsuz hamd-ü senalar olsun.  Cennet gibi bir mekan, burada daha öncede geldik. Burada ev vardı, güzel bir su vardı ama şuan çok güzel olmuş, çevre düzenlemesi yapılmış.Allah razı olsun Kaymakamımızdan, Belediye Başkanımızdan, her türlü hayırseverlerimizden.” ifadelerini kullandı.

Son olarak İl Müftüsü Mustafa Tekin,inşa edilen Kur’an kursuyla ilgili katılımcılara bilgi vererek, kursun yapımında emek gösterenlere teşekkür etti.

Program, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme