Ana Sayfa Genel 18 Şubat 2024 451 Görüntüleme

OKUL MÜDÜRÜ’NDEN TACİZ VE GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA

Dulkadiroğlu ilçesinin merkez mahallelerinden birinde eğitim veren bir ilkokul müdürünün yaptıkları akıl almaz seviyelere ulaştı.İlk olarak aynı okulda görev yapan bir bayan öğretmene whatsApp üzerinden gecenin geç saatlerinde uygun olmayan mesajlar atarak taciz etmesi üzerine bayan öğretmenin konu hakkında ilgili kuruma şikayette bulunduğu fakat şikayetin üzerine aradan 3 ay geçmesine rağmen açılan idari soruşturmadan hiçbir sonuç alamadığı,bunun üzerine konuyu yargıya taşıdığı iddia ediliyor.
Okul müdürü N.S ‘in bununla kalmayıp gerek şikayette bulunan bayan hocayı gerekse okulda konuyu bilip mağdur olan bayan hocaya destek veren diğer öğretmenleri baskı altına alarak ağır mobbingler uyguladığı , hizmetlilere emirler vererek bu öğretmenlerin sınıflarını kasıtlı olarak temizletmeyip oradaki onlarca masum çocuğun sağlını tehlikeye attığı , ötekileştirilen bu sınıflarda okuyan o küçücük yavruları her türlü sosyal etkinliklerden mahrum ettiği öne sürülüyor.
Konunun velilere yansıması üzerine bir çok velinin gerek yazılı gerekse sözlü şikayette bulunduğu ve kurumun tepkisiz kalıp sorunu çözmediğinden ötürü artık çocuklarını bu okula göndermek istemedikleri ifade ediliyor.
Malum okul müdürü ve yandaşı olan müdür yardımcısının aynı okulda hiçbir şey olmamış gibi hala göreve devam etmesi ise daha büyük olayların yaşanması ihtimalini barındırdığından tüm mahalle halkı ve velileri son derece kaygılandırıyor.
Burdaki durum iddaa değil gerçek
İl milli eğitim müdürü @yusuf kahraman ı göreve davet ediyorum
Haberin detayları bu müdürün görevden alınıncaya kadar gündeme getireceğiz bu bizim insanlık vazifemiz bu durum yetkililere ulaştırılmasına rağmen müdür görevine aynı okulda devam ediyor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme